mandag 27. juni 2011

Dialog med målgrupper


I forrige uke møttes de første deltakerne til det som skal være BarentsWatch’ brukerpanel. Det var representanter for de ulike målgruppene portalen i første omgang er ment for, som kom sammen. Anledningen ble brukt til å gi dem en felles forståelse for hva BarentsWatch skal være, og for hvilken rolle prosjektet ønsker at deltakerne skal ha.

-          Innspill fra potensielle brukere er essensielt for at vi skal kunne utvikle en nettportal som blir så nyttig som vi ønsker at den skal bli, sier prosjektleder Frode Kjersem. Dette samarbeidet har vi sett frem til og har store forventninger til.

Sammensetningen av deltakerne er gjort med tanke på å dekke over de fleste hovedmålgruppene  for den kommende nettportalen. De representerer både en arbeidsplass men samtidig også sin bransje. Gruppen vil være med på  å utforme krav og vil kunne påvirke utviklingen av funksjoner og tjenester til portalen.

-          Det ble et positivt møte, forteller Frode Skjævestad, som stod ansvarlig for gjennomføringen fra BarentsWatch’ prosjektorganisasjon.  Deltakerne var positive og engasjerte, noe som er et godt utgangspunkt for det videre samarbeidet.

Brukerpanelet består av representanter fra følgende interesseområder:
·        Maritime næringer
·        Offshorenæringen
·        Miljøorganisasjoner
·        Forvaltning
·        Forskning
·        Fiskerinæringen
·        Havbruksnæringen
·        Mediebedrifter

Brukerpanelets neste møte vil finne sted 22. august. Frem til den tid vil brukerrepresentantene presentere BW-prosjektet i egen organisasjon og samle innspill til den videre utviklingen.

For ytterligere informasjon om BarentsWatch brukerpanel:
Frode Skjævestad: fs alfa avinet no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!