mandag 20. juni 2011

Presenterer BW for et internasjonalt publikumProsjektet BarentsWatch vil tirsdag 21. juni bli presentert på den internasjonal konferansen C-SIGMA, som avholdes i Frascati, like ved Roma, Italia. Arrangementet, som avholdes som en workshop, samler fagekspertise fra mange land på området satelittbasert skipsovervåkning.

Målet med det internasjonale initiativet til arrangementet, er å øke samarbeidet om samling og deling av satelittdata for maritim overvåkning. Samtidig som man vil se på fremtidige rombaserte løsninger som kan integreres inn i eksisterenede overvåkningssystemer.


Det er Norsk Romsenters Guro Dahle Strøm, seksjonssjef for nasjonale programmer innenfor jordobservasjon ved Norsk Romsenter, som vil presentere prosjektet for det fagtunge publikumet. Strøm er også del av BWs Ressursgruppe


Mer om C-SIGMA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!