fredag 28. oktober 2011

Gode utviklingsmøter

De siste ukene har det vært avholdt møter både i Ressurgruppa (med representanter fra alle bidragende parter) og i brukerpanelet (representanter fra prioriterte målgrupper)

Møtene har gitt gode innspill til den videre utviklingen.


- Det er en spennende fase vi er inne i, sier prosjektleder Frode Kjersem.
Det er nå vi staker ut kursen og gjør prioriteringer i forhold til hva som skal være klart til lanseringsdato.

En intensiv periode står foran oss, der mange parter, både internt og fra eksterne konsulenter, skal bidra til å ferdigstille de bestillingene vi er i ferd med å utforme.

Valgt leverandør Kongsberg Spacetec er godt igang med forberedelsene av det tekniske rammeverket for portalen. Og underleverandør Reaktor jobber, i samarbeid med brukerpanel og prosjektgruppa med utkast til brukervennligheten - hvordan portalbrukerne skal interagere med websidene, og webprofil (layout og grafisk profil).

Om ikke lenge vil man ha skisser klar for hvordan inngangssiden vil kunne se ut.
Pilot-versjonen som vil være klar rett etter nyttår, med tilgang for deltakerne i prosjektet.

Kalenderen for BarentsWatch er nå oppdatert med videre planer og møter de kommende månedene. Du finner den i den loddrette menyen i toppen.

Ressursgruppa møter 16-17 januar i Tromsø, og vil da jobbe med å gi viktige innspill til forbedringer til pilotversjonen. Mer informasjon og tjenesteutviklingsarbeidet vil følge neste uke.

1 kommentar:

  1. Canada Goose, Canada Goose parka , Canada Goose Coats
    http://www.canadagoose-house.com

    SvarSlett

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!