torsdag 14. juni 2012

Følg nyheter på BarentsWatch.no

Med BarentsWatch over i driftsfase vil denne bloggen bli brukt til oppdateringer om utviklingen av prosjektet. Nyheter fra BarentsWatch kan du følge via Twitter (@BarentsWatch) eller via vår RSS feed ( barentswatch.no/feeds/nyheter ). På Twitter vil vi ta med relevante nyheter fra partnerne og andre aktører.
Om ikke lenge håper vi å omstrukturerer fronten på BarentsWatch til å automatisk få med nyheter fra våre partnere.

Vedlagte skisse viser et forslag til forsiden. Med nyheter fra BarentsWatch på topp og i sentrum. Partnernyheter og Twitter til høyre.


2 kommentarer:

  1. Ser ut som om kart er knyttet opp mot artikkel på forsiden og det synes jeg virker veldig spennende. Dette tilfører en ekstra dimensjon til nettportalen, dvs mulighet for å kunne gå direkte til det området artikkelen omhandler (hvis jeg har forstått det riktig). Liker :)

    SvarSlett
  2. Det er godt å høre.
    Kart er viktig i BarentsWatch portalen. I første omgang blir det kun en manuell kobling mellom artikler og kart (enveis) etterhvert satser vi på å geotagge artikler der det er relevant.

    SvarSlett

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!