onsdag 20. juni 2012

Nytt om BarentsWatch lukket del


Torsdag 21. juni presenteres tankene omkring lukket del av informasjonssystemet BarentsWatch. 

Den åpne delen av informasjonssystemet BarentsWatch ble åpnet av utenriksminister Gahr Støre og fiskeri- og kystminister Berg-Hansen i Tromsø 30. mai i år. Dette er en åpen informasjonsportal som samler og gjør tilgjengelig informasjon fra nærmere 30 norske etater og forskningsinstitutter, i tillegg til å tilby helt nye informasjonstjenester.
Den lukkede delen er fortsatt på utviklingsstadiet. Den vil være adgangsbegrenset, og er ment å fungere som arena for kunnskapsdeling og utvidet beslutningsstøtte for etater med operativt ansvar i kyst- og havområdene.
Torsdag 21. juni presenteres og demonstreres BarentsWatch lukket del i mer dybde ved Hovedredningssentralen i Bodø. Programmet består i en presentasjon og videre en demonstrasjon av håndteringen av et ulykkesscenario i Hovedredningssentralens ops-rom. Her vil man praktisk få demonstrert hva BW lukket del kan bidra med i en tenkt situasjon der flere etater har et ansvar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!