torsdag 30. mai 2013

BarentsWatch fyller ett år


Pressemelding

BarentsWatch - Arena for samarbeid og innovasjon fyller ett år.

Torsdag 30. mai markerer vi ettårsdagen for lanseringen av BarentsWatch - fremtidens verktøykasse for hav- og kystområdene.

I den forbindelse blir det arrangert en dagskonferanse i Tromsø. Foruten å orientere om fremdrift og status, blir nyutviklede tjenester og visjoner presentert i programmet.

BarentsWatch er et resultat av gode samarbeidsprosesser mellom partnere fra de ulike forvaltningsetatene, brukere og industri.

Engasjement og innsats har vært upåklagelig siden prosjektet ble etablert i oktober 2010. På rekordtid og uten å overskride budsjett, kunne fiskeri- og kystministeren og utenriksministeren åpne informasjonsportalen den 30. mai 2012.

Nå, ett år etter, vil fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen presentere regjeringens videre forventninger til BarentsWatch. I samarbeid med noen av partneretatene vil BarentsWatch presentere status og videre planer, spesielt for de lukkede tjenestene.

Konferansen avsluttes med en paneldebatt om den videre utviklingen av BarentsWatch.

Sted:
Rica Ishavshotel, Tromsø | 30. mai 2013 | Klokken 09:45 – 14:45

Kontaktpersoner:
Prosjektleder Frode Kjersem  - 416 58 780

Daglig leder Geir Schulstad – 959 22 129

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!