tirsdag 18. juni 2013

BarentsWatch delte erfaringer i Bulgaria


Innovasjon Norge har bedt BarentsWatch å være med i dialog med bulgarske havnemyndigheter. Representanter fra BarentsWatch var derfor i Bulgaria i forrige uke, for å få presentert bulgarernes tanker omkring et prosjekt de ønsker å søke støtte for hos Innovasjon Norge.

Bulgarerne vurderer mulighetene for å få til et lignende system som BW i Svartehavsområdet. Arbeidstittel for prosjektideen er Balkan Watch.

BarentsWatch presenterte sine erfaringer, som viste seg å være nyttige for bulgarerne.  I løpet av dagen fikk BW-representantene og representantene fra Innovasjon Norge også omvisning i en av Bulgarias største havner, i Bourgas, og også sjøtrafikksentralen.

BarentsWatch-representantene sammen med kolleger fra 
Innovasjon Norge og den bulgarske Port Infrastructure-administrasjonen. 


Tilbakemeldingene BW ga Innovasjon Norge, var at bulgarerne må jobbe mer med prosjektsøknaden før BW kan vurdere å gå inn i et konkret samarbeid med bulgarerne. Det er BWs erfaring at man bør bruke god tid på forarbeid. BW har tilbydt seg å bidra med innspill i forprosjektfasen. 

Bilder fra besøk i Bourgas havn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!