fredag 21. juni 2013

Problemer med lasting av BarentsWatch websider løst

Vi har over lengre tid hatt problemer med treg systemrespons for selve websidene på BarentsWatch.no . En vanlig situasjon har vært at man ved åpning av websider ikke har fått svar fra systemet, men ved å laste siden på nytt har systemet umiddelbart svart.

Vi har de siste ukene jobbet intensivt med vår leverandør for å finne en løsning på problemet og tror nå at problemet er løst. Tilbakemeldinger om problemer med å åpne sidene er uansett velkomne. Sendes til post@barentswatch.no med informasjon om system (mac/win/linux), nettleser versjon, aksesstidspunkt samt hva som ble opplevd som feil.

Vi har fortsatt problemer med en del kartlag som laster tregt eller ikke i det hele tatt. Vi jobber her med å få på plass mer mellomlagring (cache) der det er mulig i vår kartklient og ellers opp mot kapasiteten til partnerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!