tirsdag 20. mai 2014

Anskaffelse rammeavtale tjenesteutvikling

BarentsWatch har behov for mer utviklingskapasitet til teknisk utvikling av løsninger som allerede er bestemt, men også for å ha kapasitet til å løse oppgaver som ikke enda er definert. Denne anskaffelsen ble lyst ut på Doffin 10. mai 2014 og har frist 9. juni 2014


Anskaffelsen skal gi BarentsWatch tilgang til ressurser for utvikling av tjenester og funksjonalitet i henhold til smidig arbeidsmetodikk. Behovene og løsningene skal komme frem i dialog med brukerne og prioriteres av teamet og produkteier som oppnevnes av BarentsWatch for det enkelte utviklingsprosjekt.
Vi ønsker et eller flere faste team knyttet til utviklingsprosessen over tid. Utviklingsteamet vil jobbe tett med BarentsWatch sitt eksisterende forvaltnings- og utviklingsteam.

Det er antatt et realistisk forbruk på syv millioner per år. Da BarentsWatch fortsatt er i en oppbyggingsfase, ønskes det rom i avtalen for å håndtere mulige utvidelsesbehov. Øvre tak er derfor satt til 25 millioner per år.


Vi ber alle interessenter om å melde sin interesse via Doffin da all kommunikasjon om anskaffelsen vil skje der i prekvalifiseringsfasen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!