torsdag 8. mai 2014

BarentsWatch årskonferanse 3. juni

Invitasjon til konferanse
Bedre samarbeid om hav og kyst
 
Sted: Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK) i Ålesund, Borgundvegen 340
Dato: 3. juni 2014
Tidspunkt: Kl. 10:00 – 15:00
 
3. juni inviteres du, som en av BarentsWatch’ ambassadører og medspillere, til årskonferanse i Ålesund. Foruten å orientere om nye og kommende tjenester, tar vi spesielt fatt i BarentsWatch prioriteringer frem mot 2017.
 
 
 
 
Statssekretær Jon Georg Dale representerer Samferdselsdepartementet og regjeringen, og vil sammen med Kystdirektør Kirsti Slotsvik innlede om BarentsWatch sine intensjoner om å fremme samhandling og å effektivisere forvaltning av hav og kyst. Videre vil BarentsWatch i samarbeid med representanter fra partneretatene og brukere orientere om løsninger, behov og forventet nytteverdi.
 
I den norske regjeringens politikk for nordområdene er følgende mål sentrale: Utvikle kunnskap og utvikle samarbeid, samt utvikle infrastruktur for å oppnå dette. BarentsWatch er et viktig verktøy for å oppnå disse målsettingene. Vår langsiktige visjon er at BarentsWatch skal bedre samarbeid om hav og kyst. Vi har et mål om at BarentsWatch skal samle, utvikle og dele kunnskap om hav- og kystområdene. I perioden 2014 til 2017 vil BarentsWatch prioritere å utvikle tjenester som effektiviserer operasjonell innsats, tjenester for den profesjonelle bruker, samt åpent tilgjengelige tjenester som har nytteverdi i profesjonelle systemer.
 
De som er invitert til konferansen er departementsgruppen, styringsgruppen, ressursgruppen, etatspanel, operativ ekspertgruppe, teknisk ekspertgruppe, infoforum, juridisk gruppe, brukerpanel, øvrig BarentsWatch prosjektorganisasjon og media. Har noen av dine kolleger interesse av å bli med på konferansen kan du sende invitasjonen videre til dem. Arrangementet gjennomføres i regi av BarentsWatch, hvor Kystverket er vertskap.
 
Foreløpig program
 
09:00 - 10:00 – Kaffe og registrering (inngang Rolls-Royce)
10:00 - 10:30 – Innledning ved Kystdirektør Kirsti Slotsvik og Statssekretær Jon Georg Dale, Samferdselsdepartementet. 
10:30 – 11:30 – BarentsWatch status og demonstrasjoner og smakebiter fra etablerte og kommende tjenester.
 
11:30 - 12:30 – Lunsj
 
12:30 - 14:45 - BarentsWatch fremmer samhandling og effektiviserer forvaltning av hav og kyst
  • Demonstrasjon av tjenester under utvikling for den profesjonelle bruker
  • Orientering om tjenester som effektiviserer operasjonell innsats
  • Brukere om behov og forventet nytteverdi 
14:45 - 15:00 – Oppsummering
15:00 – Slutt

Vi ber vi om svar på invitasjonen innen fredag 23. mai klokken 10:00 (Merk at frist for hotellreservasjon er 19. mai). Svar via følgende lenke: www.barentswatch.no/s/03-juni-2014/
 
Workshop 4. juni - Kunnskap om hav og kyst - på havet
BarentsWatch inviterer også til workshop for brukerpanel og ressursgruppe den 4. juni ved NMK i Ålesund. Se egen invitasjon til denne workshopen her: http://www.barentswatch.no/FiskInfo2014
 
Hotellreservasjon:
For de som har behov for hotellrom så har BarentsWatch reservert 40 rom fra den 3. til den 4. juni ved Rica Parken Hotel og Rica Scandinavie i Ålesund. Ta kontakt direkte med Rica Parken Hotel på telefon 70132300, og benytt følgende bookingreferanse: Rica Parken Kystverket (374134). Frist for reservasjon: 19. mai. Avtalepris: NOK 975,-.

Ta kontakt med Øyvind Olsen på telefon 91 18 58 17 eller send en e-post til post@barentswatch.no dersom du har praktiske spørsmål til arrangementet.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!