mandag 6. oktober 2014

Tester FiskInfo på brukerne

Som et viktig ledd i utviklingen av å få offentlige kartdata inn på fiskernes kartplottere, besøker vi Ålesund 13. og 14. oktober. Her får fiskere på store og mellomstore fartøy gjennomgå en brukertest sammen med våre utviklere.

Mål for testingen er å finne ut om det er noe vi kan gjøre for at tjenesten skal bli enda bedre og hvordan fiskerne synes kartene fungerer på kartplotteren.

Bidrag til rekrutteringen mottas med takk, så om noen har kontakt med aktuelle brukere i sitt nettverk send gjerne en melding til post@barentswatch.no.

Hva går testen ut på?
Testen utføres aller helst ombord og tar ikke mer enn en time. Vi vil be testpersonen om å utføre noen oppgaver knyttet til løsningen, og i tillegg blir det et kort intervju. Testpersonen trenger ikke å forberede seg, siden det er løsningen som skal testes og ikke kunnskapen til vedkommende. I etterkant vil det vi finner ut bli brukt til å forbedre tjenesten.Les mer om tjenesten her: http://www.barentswatch.no/nyheter/2014/Pafyll-til-kartplotter/Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!