fredag 4. mars 2016

BarentsWatch på veggen i Kystens Hus

Torsdag var vi på Kystens Hus, hvor EØS- og EU-minister Elisabeth Aspaker fra Utenriksdepartementet offisielt åpnet huset. Et fantastisk akvarium har de fått, og i andre etasje kan du lære mer om BarentsWatch og flere av våre partnere.

Her kan man teste noen av våre løsninger og verktøy på to interaktive skjermer. Kystverket er allerede med på laget og viser Havbase på en av skjermene.

Meningen er at man i utstillingsområdet skal få kunnskap om havet og kysten på en morsom og spenstig måte.

"Interaktive stasjoner, film og lyd i kombinasjon med oppdatert og relevant informasjon gjør at du får et nærmere forhold til hva som formidles. Håper vi. Litt latter og spenning blir det forhåpentligvis også." Heter det fra Kystens Hus.

I tillegg til BarentsWatch sitt innhold skal utstillingene omhandle fisk, forskning og folk, men også innovasjon, idéskapeing og relevante utdanningsløp.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du legge igjen en kommentar?

1) Hvis du har google-konto, velg Profil: Google i lista under, logg på slik det forklares og skriv inn som en offentlig synlig leser. (foretrekkes)

2) Hvis du ikke har google-konto; velg Profil: Anonym i lista under, skriv inn kommentar og signer med navn og arbeidssted.

Takk for at du bidrar til at BarentsWatch-bloggen blir et sted for informasjons- og meningsutveksling!